Berrak Turşuları
News

Berrak Lezzetleri İndirimli Sepetlerde


 

 

 

 

Mevsiminde toplanan taze sebzeleri; turşulaştırarak, közleyerek veya ısıl işlem uygulayarak her mevsim tüketilebilir sağlıklı lezzetlere dönüştürdüğümüz ürünlerimizi şimdi sizin için daha avantajlı fiyatlarla özel sepetlere doldurduk.

 

 

 

 

 

Sağlık Sepeti

Sağlık deposu şalgam şuyu, doğanın kalbinden gelen mucize sızma zeytinyağı, içine girdiği salatalara lezzet ve tat katan kapari, yaz domatesleriyle hazırladığımız annenizin yaptığı domates soslarının tadında ve katkısız yemeklik domates sosu, doya doya yiyebilsinler diye tuzsuz tercih edenler için ürettiğimiz tuzu azaltılmış salatalık turşusuyla vücudunuzun dengesini ve damak tadınızı destekliyoruz.

Sağlık Sepeti'ni İndirimli Satın Al 

 

Spor Sepeti   

Spor yapanların vücudundaki magnezyum, sodyum ve elektrolit dengesini korumaya yardımcı olan şalgam suyu, turşulaştırılarak saklandığında hem içerisindeki vitamin ve mineralleri hem de lezzetini koruyan pancar turşusu, c vitamini deposu ve dolaşımı hızlandıran jalapeño biberi turşusu, lif açısından zengin çubuk turşu, kasların kuvvetlenmesine ve daha hızlı toparlamasına yardımcı olan doğal mucize zeytinyağıyla sizin için özel bir sepet hazırladık.

Spor Sepeti'ni İndirimli Satın Al

 

Lezzet Sepeti 

İster kalabalık ister yalnız sofralarda keyfinden ve damak tadından ödün vermeyenlerin tercihi közlenmiş biber ve közlenmiş patlıcan, tadını bilenlerin vazgeçemediği sarımsak ve gümüş soğan turşusu, geleneksel lezzetimiz şalgam suyu, herkesin en sevdiği salatalık turşusu, çeşit çeşit leziz sebzelerle yapılmış her damak tadına hitabeden Berrak Zengin Karışık Turşu, ev yapımı kahvaltılık soslarla yarışacak lezzetiyle Cevizli Dobipa sosla lezzet dolu bir sepet. 

Lezzet Sepeti'ni İndirimli Satın Al

 

Lezzet Sepeti Acılı

Acı severler içi hazırladığımız; keyifli sofraların geleneksel lezzeti acılı şalgam suyu ve vazgeçilmezi közlenmiş biber, en lezzetli acılardan acı biber turşusu ve biberiye turşusu, bilenlerin tadına doyamadığı sarımsak ve gümüş soğan turşusu, sevilen bütün tatları içinde toplayan Berrak Zengin Karışık Turşu ile Acılı Lezzet sepeti tam anlamıyla bir lezzet şöleni. 

Lezzet Sepeti Acılı'yı İndirimli Satın Al 

 

Tüm ürünlerimizi bulabileceğiniz tursu.com.tr’de 50 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo imkânı sunuyoruz. 30 TL ve üzeri alışverişlerinizde Altın Elbiseli Adam anahtarlığı, 42 TL ve üzeri alışverişlerinizde 4 GB USB bellek, 120 TL ve üzeri alışverişlerinizde 32 GB bellek hediye ediyoruz.

Bir sepet dolusu lezzet ve daha birçok avantaj tursu.com.tr’de